weekend

Livet går verkligen emot mig idag. Jobbade.Brände mig. Åkte hem. Glömde mina skor kvar. Måste tillbaka. Så snart ska jag kila tillbaka för att hämta min skor annars har väl dem första jobbdagarna gått bra, har varit otroligt kul, mot min förmodan. Jag har fått alla kort jag beställde för cirkus en vecka sedan och minnena väller fram, dessutom kom alla mina klänningar och blusar från Nelly igår och mitt humör gick från botten till toppen. Valborg har jag i alla fall planerat och tisdag lika så, fullt med träningar. Beställde ett par nya fina tåspetsskor som hade kommit i veckan och nu är dem sydda och klara så fina, älskar dem.

Just nu är mormor och morfar hemma hos oss och jag är så glad att dem är med oss

April 16

Jag har haft ett SÅÅÅÅHÄR bra lov. Så skönt och välbehövligt det har varit och nu längtar jag hur mycket som helst efter sommarlov. Det har ju varit så skönt att bara få dega hemma i soffan och inte behövt göra någonting. weho. Men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller, jag har varken träning eller plugg idag och kom hem, super tidigt idag så man kan säga att jag har haft en dag extra. Imorgon börjar min träning igen och det känns skönt, men jag har kvar min sträckning som jag har haft sedan innan påsk så jag har ont ändå. Får ta och vila upp mig i sommar istället, men en bokad tid till sjukgymnasten är redan gjord så dit ska jag nästa fredag.

Helgen som var spenderade jag mycket med Frida och vi tog igen massa tid som vi har missat under det senaste halvåret med både middag, lunch och fika på olika dagar hel mys. I fredags såg jag, Malin och Rebecca på hungergames och jag rekommenderar den helt klart. Dessutom hade jag middag här med några fina i lördags och sedan blev det en god gino till det, muumms. Igår (söndag) så tränade jag på gymmet och begav mig sedan hemåt för att fira pappa som fyllt år.

Jag trodde att jag var ett hopplöst fall på att kunna få ett sommarjobb men nu har jag flera på lur och det känns så bra, ett som är helt säkert i alla fall. Dessutom har jag fått ett superduper jobb som jag ska jobba på nu innan sommaren börjar och det känns bra.



Spending time with friends is invaluable

Dem senast dagarna har jag hunnit spendera tid med Lisa och Annie, dem kom hem till mig och jag fick två gulliga presenter och som tack bjöd jag dem på fika. Igår sov jag ut rejält sedan mötte jag upp Linnéa och Frida. Vi hade det mysigt med massa prat om allt mellan himmel och jord. Sedan begav jag mig in på Bikramyoga med Hanna och resultat är att jag har träningsvärk idag, rejält!

Snart ska jag möta upp Frida och vi får se vad vi hittar på, men det blir bra vilket fall som helst. Ha en bra dag!


sunday

Det känns som att jag har gått upp hundrasjuttioelva kilo under dem här dagarna(endast 4 dagar...) så nu blir det träning när jag kommer hem. Känns så välbehövligt eftersom att mina tankar är väldigt spridda just nu, eftersom att jag inte har haft en enda normal träning på hela veckan och inte heller normal baletträning. Dagen spenderades mest med bröderna Anders och Fredde, vi drog oss mot närmaste by för att inhandla ännu mer godis. Begav oss hem och tillsammans myste framför både jönssonligan, big brother och bruce den allsmäktige. Den här helgen har varit både bra och dålig med några förändringar. Men jag kan avsluta med att säga att jag har världens bästa släkt på pappas sida, det är helt säkert. En söt vovve som heter Tyson försvann tidigare idag, eller han har sprungit bort så bröderna är ute och letar efter han. Medan dem gör det så ska jag kolla på det missade gossip girl avsnittet och mysa♥


gårdagen


Morfar♥

Morfar.
Sänder massa kärlek från mig och Alexandra, vi älskar dig så mycket.
Tillsammans klarar vi det här

Känne

Mysigt. Badtunna. Påskmat. Grillat. Släkt. Hundar. Ensamt boende. Cross. Fyrhjuling.
Dem senaste två dagarna kan jag nog beskriva med dem här orden med känslan inbakat. I torsdags begav jag mig till vårat landställe i norrland och här kommer jag att hålla hus till på måndag, men det är ganska mysigt här. Jag brukar tröttna efter att ha varit här en timme, men den här påskhelgen har jag lagt näsan i allt plugg och har gjort klart två uppsatser och nu ska jag bara plugga matte. Igåkväll kom mina kusiner hit så åt vi påskmiddag och sedan gick jag och min kusin anders och badade i tunna. SÅÅÅ skönt och mysigt! det var otroligt fin himmel måste jag bara säga, full måne med polstjärnan. Ikväll så ska vi grilla mat och äta tillsammans med hela släkten och vi ska antagligen bada ikväll igen, så det blir mysigt.

Ha en bra påsk allesammans! 


from above

har haft en fullt-upp-hela-tiden-hel vilket har varit otroligt kul. Har haft min Cirkus premiär och det var sååååå kul att få dansa på den stora scenen och få umgås med alla fina människor som man bhar turen att bara få vara med. Dessutom var jag lite off på att blogga förra veckan så jag slänger in några fler bilder från när jag var i kungshallen och åt med några fina från klassen. Dessutom hann jag med en middag på Ett Glas med Aley i lördags. Men nu ska jag sätta mitt svenska tal tills imorgon och som belöning kommer jag få beställa vår kläder från nelly....

image description

RSS 2.0
Design by Tasnim