Die wielle

Sitter i skolan och kollar på klassens redovisningar sååå tråkigt på alla sätt och vis (men dem är duktiga ändå) det är bara det att jag är totalt ointresserad. Måste samtidigt säga ett så fint förlåt för dålig uppdatering. Dem senaste veckorna har jag pluggat klart allt, stretchat och tränat på mitt egna sätt och jag har även slitit arslet av mig på jobbet. Senare idag så ska jag bege mig och jobba till halv elva (!!!) jag har i alla fall sovmorgon imorgon. Jag lovar på att bli bättre på att uppdatera så stay tuned. Puss


Louis Vuitton

Den här veckan har bestått av så sjukt mycket plugg att jag har grävt ner mig bland alla dessa böcker. Ekonomiprov och uppsatser som ska in, men nu är nästintill allt avklarat förutom två arbeten och sedan går jag på sommarlov så det känns ju ganska så skönt! få sätta in slutspurten just nu. Har inte heller hunnit med och tränat så imorgon blir det en springtur och sedan är det bara att sätta sig framför plugget igen... det allra sista måste in. Herregud vad jag tjatar om plugg, hur kul är det egentligen?? Men tillbaka till verkligeheten, min lilla väsksamling som jag har(som dock inte är så liten längre... hehe) Jag funderar starkt på att köpa en LV väska, i speedy modell. Har tänkt på det längre nu eftersom att min juicy couture inte duger längre, behöver liksom någon uppdatering. Tyvärr så ligger dessa väskor runt alldeles för många tusen för min plånbok så jag tänkte mig vintage, letar efter någon fin på tradera just nu som jag kan haffa. Hör gärna av er om ni vet om någon fin i speedy modellen eller någon annan fin!


Blake Lively och Blondinbella


Jag bara älskar dem här hårfärgerna, varm blond slingat. To die for. Med tanke på min utväxt så måste jag ringa till min frisör och boka ett möte... såå snyggt det här var!!

Jobb!

Mot jobbet i det här vädret känns ju lite jobbigt men bättre blir det när lönen kommer. Jag sitter just nu på bussen som ska ta mig in till stan och ta vara på tiden ska jag också göra genom att ta fram ekonomiboken! Ha en bra dag i det soliga vädret!


Lördag

Det är helghelghelg! Dock är den snart över och min morgondag eller dagen nu, kommer att spenderas med jobb i stan och sedan framför massa plugg. Tidigare idag har jag tränat och jag tror att det här var min lilla lyckodag med tanke på att min sträckning i benet är borta, min tränare pressade ner mig i split och jag kände ingenting!! lyckorus! Nu ikväll har jag varit forever-alone, hehe. Men jag har haft kvalitetstid med mig själv och bara tagit det lugnt, jag skulle egentligen ha begett mig till personalfest på jobbet men med det här tråkiga vädret lockade det inte särskilt mycket. Så ikväll har jag tagit mig ett jacuzzibad, ätit choklad och hallon. Dessutom åt jag gino framför en mysig film. Så jag har helt enkelt haft en lugn skön dag, hoppas ni har haft det lika bra för nu ska jag se om john blund kanske hoppar in genom fönstret.... eller på något annat sätt lyckas få mig att sova. Goodnight


anything of everything


work

Dagen har rullat på i vanligt tempo, slutade skolan runt halv tre och begav mig till jobbet i 4 ½ h, puuuh... är jag trött nu eller vad?!


conviction

Tänk så otroligt orättvist livet är. Vissa får knappt mat för dagen medan andra vräker i sig 6 mål om dagen som man ska göra, vi har rinnande vatten medan vissa andra delar inte har det. Jag påverkades av det här när jag såg en så fin film igår. Den handlade om en bror och en syster, brodern var tvungen att sitta i fängelse i 18 år för ett brortt han inte hade begått. Hans syster gjorde allt för att bevisa att han var oskyldigt, så hon gick jurist utbildning och andra utbildningar för att kunna bli hans advokat. Det här var en av dem finaste filmerna jag har sett, så stark syskonkärlek! Dessutom älskar jag ju sanna historier, genom att hon gjorde det här och lyckades så fick hon 240 andra fall att bli upplösta där det var en oskyldig person som satt inne, därav 17 stycken var dödsstraff i USA. Tänk att sitta i fängelse i 18 när mman vet att man inte har varit delaktig på något sätt, det här var en helt fantastisk film. Conviction hette den, med Hilary Swank som huvudroll.

Base23

herregud säger jag bara. Stressen och paniken kommer efter mig som tsunamivågor. Inom omloppet av en månad så har jag gått ut ettan på gymnasiet och mitt plugg ligger långt efter mig.. har så mycket att göra sista veckorna nu att jag donno what to do, men det är då ska man andas ut och ta ett djupt andetag och skriva in i kalendern vad man ska göra och sedan köra sista racet!

Idag efter skolan begav jag mig ner på stan för att möta upp Linnéa över en fika och lite dansprat. Så mysigt! vi pratade om hur mycket vi har utvecklats sedan vi började träna i höstas tillsammans, tänk så fort tiden går och hur mycket man både förändras och utvecklas. Det känns så bra att utvecklas för jag vet att toppen kommer man aldrig att nå, inom klassisk balett finns det alltid grejer att utvecklas i.

Snart ska jag bege mig till base23 som är min dansskola, sista kursen för terminen är ikväll och det är lite tråkigt med tanke på vilka underbara människor som har surrat omkring mig under den här terminen.


My bestfriend and I


Odd molly

Om det är något märke som alltid brilljerar på marknaden, så är det enligt mig Odd molly. En klassiker i olika former med nytänkande om dem söta plaggen, dessutom är det nog typiskt en Jennylook. Söta blusar utan dess like med ett par enkla shorts till tycker jag känns fint och enkelt, en perfekt sommar outfit! Jag kan ju inte vänta på att snart gå barbent och just därför köpte jag in mig på ett par shorts förra veckan och klickade precis hem den fina klänningen från odd molly i vänstra hörnet... det bränner i plånboken, men ack så värt!


Låt elaka ord bygga upp din styrka

Mobbning. Vad tänker ni på när ni hör det ordet? Igår när vi satt fem stycken i skolan så kom vi in på det här ämnet. Jag har alltid varit insatt i det här ämnet och tycker att det är fruktansvärt men jag har inte tänkt på det, på det sättet vi pratade om det igår. För hur många är egentligen utsatta? Jag har själv aldrig blivit riktigt mobbad, men det klart att det dyker upp onödiga kommentarer här och var men inte så att jag har känt mig otroligt nere, jag valde att sätta på mig en sköld och inte låtit någonting hoppa på mig. Men det är väldigt många som är utsatta, bara när vi fem satt och pratade i en djup diskussion kom vi fram till att tre av oss hade blivit rejält utsatta. Vad händer egentligen med samhället? Vad gör vi i Sverige för att förebygga det här? Vi måste börja fundera mer på våra handlingar, för varje vill man göra illa någon med mening. Det måste ju vara en av dem dummaste sakerna vi kan göra mot varandra som människorna vi är.

Jag kommer så väl ihåg en dag när jag gick i årskurs åtta, en ny tjej skulle börja i min paralell klass. Alla var uppspelta och ville vet vem den här tjejen var. Hon började i min paralell klass och vi alla märkte hur hon sökte sig bort från oss alla, ändå visste vi att hon tidigare hade blivit mobbad. Killarna som gick i hennes klass gjorde otroligt dumma saker mot henne, dem kletade smör på hennes skåp, kastade hennes skolväska och sa dumma saker mot henne. Jag kommer ihåg att jag var den som sa till dem här killarna, och förvånade det blev dem. Om man nu har bestämt sig för att inte tycka om en person, då anser jag att man inte behöver vara elak utan man kan bara låta det vara. Jag tyckte det här var hemskt och sade till lärarna och berättade situtationen. Jag slutade i den skolan i åttan och bytte till en annan, jag vet dock inte om hon gick kvar eller bytte men jag hoppas att hon på nåt sätt kände någon styrka och stannade kvar.

Vi borde bli bättre på att ta hand om varandra och inte se våra brister i andra människor. Sköta oss själva och inte bete oss illa mot andra. För vad är egentligen normalt och onormalt?


Egoboost

Jag försöker smått och gott med att fixa bloggen med en ny design, men det går inte sådär jättebra så om nån har viljan att hjälpa mig så kommentera eller skicka iväg ett mejl!
Gårdagen spenderade jag på Operan i Stockholm, framför triple excellence. En otroligt bra balett med nytänkande som går just nu, verkligen värd att se. Rekommenderas starkt till dem som är lika balett och dans intresserade som mig! Annars idag så har jag bara hunnit med att gå upp, läst en del ur Isabella Löwengrips bok Egoboost, som verkligen ger en extra kick. Dagen fortsätter med att jag är hemma, jag ska försöka ordna ett litet hemma spa och sedan ta fram plugget, bara att lägga ner energi på det sista som är kvar nu! here we go!

En fin bild från i fredags då jag och mina vänner spenderade dagen med att kolla på LMFAO. Det var en såå bra konsert, love it!

Valborg 2012

Jag har så jävla bra vänner. Dem förstår mig så sjukt bra. Vad skulle jag göra utan er? även fast jag tränar för mycket och knappt hinner ses så finns dem ändå alltid där för mig och visst det kanske är en självklarhet, men jag är evigt tacksam, på riktigt.
Igår kan jag säga att jag hade en toppen kväll från början till slut, dock lite trassel här och var men det börjar ta sig. Vi började kvällen hos Annie med god mat och trevligt sällskap. Sedan fortsatte kvällen med att vi gick hem till Marcus för krök och partey. Riktigt kul faktiskt, med inte alltför mycket folk men med en härlig stämning. Tänk mig som inte alls var taggad på valborg egentligen, men det blev bra tillslut.
Snart ska jag möta upp Ems och Nathalie för en god fika vid bryggan i solens strålar, hittills idag har jag bara suttit framför datan i hopp om att försöka plugga men jag har inte skrivit en rad, är alldeles för upprörd.

RSS 2.0
Design by Tasnim